plen

Aktualności

Catering Świąteczny
Catering Świąteczny

Drodzy Golfiści i przyjaciele!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą cateringową

na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia:

 

Catering Świąteczny:

Zupy

Barszcz czysty 0,9l- 28zł

Uszka z grzybami 1kg- 45zł

Zupa grzybowa z tymiankiem 0,9l-39zł

Na ciepło

Kaczka w całości z jabłkiem 2kg- 150zł

Schab z borowikami i mozzarellą-16zł

Kotlet de volaille-13zł

Zraz wołowy w sosie własnym - 19zł

Roladka wieprzowa z grzybami- 16 zł

Bigos 1kg - 35 zł

Kapusta wigilijna 1kg -30zł

Łosoś z sosem śmietanowo – cytrynowym - 22 zł

Sandacz w krewetkowym sosie 19zł

Na zimno

Pasztet w foremce 1kg - 49 zł

Zylc w foremce 1kg - 37 zł

Sałatka jarzynowa 1kg - 35 zł

Schab ze śliwką- 12zł

Kaczka z bakaliami w galarecie 14zł

Ryby

Pstrąg w jabłkowej galarecie - 13zł

Dorsz po grecku -17zł

Śledzie w śmietanie - 12zł

Łosoś w galarecie- 20zł

 

Pierogi własnego wyrobu

Pierogi z kapustą i grzybami 1kg - 40zł

Pierogi galicyjskie 1kg - 40zł

Pierogi z kaczką w podgrzybkowym sosie-45zł

Mix pierogów do wyboru 5szt- 26zł

 

Chleb własnego wypieku

(foremka 27 cm- około 1 kg)

Chleb z cebulką - 17zł

Chleb orkiszowy- 20zł

 

Ciasta własnego wypieku

Szarlotka (40x24 cm) - 75zł

Sernik tradycyjny z bakaliami (40x24 cm) - 110zł

Makosernik (40x24 cm) – 130zł

Makowiec (40x24 cm) - 98zł

Box czterech ciast - 103zł

 

Zamówienia przyjmujemy do 19.12.2023r., do godz. 20.00

pod numerami tel.:

536 555 005

667 677 091

lub na adres e-mail:

kontakt@restauracjaroda.pl

tokarygolf@gmail.com

Odbiór zamówień do 24.12.23r., do godz. 12.00

Prowadzimy usługę marynowania, faszerowania i pieczenia

mięs dostarczonych do nas w cenie 50zł za sztukę

(gęś, kaczka, indyk, schab itp.), więcej informacji na miejscu.

 

Zapraszamy do zamówień!!