Drodzy Golfiści i przyjaciele!
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą cateringową
na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia:
Catering Świąteczny:
Zupy
Barszcz czysty 0,9l- 28zł
Uszka z grzybami 1kg- 45zł
Zupa grzybowa z tymiankiem 0,9l-39zł
Na ciepło
Kaczka w całości z jabłkiem 2kg- 150zł
Schab z borowikami i mozzarellą-16zł
Kotlet de volaille-13zł
Zraz wołowy w sosie własnym - 19zł
Roladka wieprzowa z grzybami- 16 zł
Bigos 1kg - 35 zł
Kapusta wigilijna 1kg -30zł
Łosoś z sosem śmietanowo – cytrynowym - 22 zł
Sandacz w krewetkowym sosie 19zł
Na zimno
Pasztet w foremce 1kg - 49 zł
Zylc w foremce 1kg - 37 zł
Sałatka jarzynowa 1kg - 35 zł
Schab ze śliwką- 12zł
Kaczka z bakaliami w galarecie 14zł
Ryby
Pstrąg w jabłkowej galarecie - 13zł
Dorsz po grecku -17zł
Śledzie w śmietanie - 12zł
Łosoś w galarecie- 20zł
Pierogi własnego wyrobu
Pierogi z kapustą i grzybami 1kg - 40zł
Pierogi galicyjskie 1kg - 40zł
Pierogi z kaczką w podgrzybkowym sosie-45zł
Mix pierogów do wyboru 5szt- 26zł
Chleb własnego wypieku
(foremka 27 cm- około 1 kg)
Chleb z cebulką - 17zł
Chleb orkiszowy- 20zł
Ciasta własnego wypieku
Szarlotka (40x24 cm) - 75zł
Sernik tradycyjny z bakaliami (40x24 cm) - 110zł
Makosernik (40x24 cm) – 130zł
Makowiec (40x24 cm) - 98zł
Box czterech ciast - 103zł
Zamówienia przyjmujemy do 19.12.2023r., do godz. 20.00
pod numerami tel.:
536 555 005
667 677 091
lub na adres e-mail:
kontakt@restauracjaroda.pl
tokarygolf@gmail.com
Odbiór zamówień do 24.12.23r., do godz. 12.00
Prowadzimy usługę marynowania, faszerowania i pieczenia
mięs dostarczonych do nas w cenie 50zł za sztukę
(gęś, kaczka, indyk, schab itp.), więcej informacji na miejscu.
Zapraszamy do zamówień!!
Wstecz